kontrolne meritve

kontrolne meritve

Metera nudi vzpostavitev kontrolnih ali odštevalnih števcev električne energije v večstanovanjskih in poslovnih stavbah po celotni Sloveniji. V podjetju imamo visok nivo inženirskega znanja in izkušenj, ki nam omogoča zasnovo, dobavo, instalacijo, upravljanje in vzdrževanje internega sistema merjenja in tudi obračuna električne energije po različnih stroškovnih nosilcih. Uporabljamo števčno in merilno-komunikacijsko opremo izdelano v EU in potrjeno s strani SODO, naslednjih večjih proizvajalcev: Iskraemeco, Itron, Landis+Gyr, EMH, etc. Trenutno nudimo storitev vzpostavitve internih, kontrolnih ali odštevalnih števcev v Sloveniji. Za ostale države JVE nas prosim kontaktirajte.  

Kontrolne ali odštevalne meritve električne energije omogočajo individiualizacijo porabe energije in pošteno interno razdelitev stroškov.

 

Kontrolne meritve ali odštevalni števci pomogočajo pošteno razdelitev stroškov po posameznih subjektih.

Stroški za energijo so praviloma eni od večjih operativnih stroškov v večstanovanjskih stavbah. Kontrolne meritve z odštevalnimi števci omogočajo lastnikom in uporabnikom objektov bolji nadzor nad stroški in pošteno razdelitev. Ustvarjeni prihranki na račun transparetne in posledično energetsko učinkovitejše rabe se lahko namenijo za investicije v večje udobje uporabnikov objektov.
 


Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte.
16.Mar.2017

O nas

Specialisti za napredne storitve merjenja energije, temelječe na konceptu napredenega merjenja in interneta stvari za poslovne in privatne potrebe.

Kontaktni podatki

Metera d.o.o.

T: 01 500 3210

E: info(at)metera.si

Izberite jezik

 

English English

Slovenščina Slovenščina

 
Za uporabnike
 

Login
 

Spletna stran Metera.si uporablja piškotke, da lahko zagotavlja najboljšo možno spletno izkušnjo.
Razumem